toggle
Kim Dijkstra productfotografie en retoucheren

Fotograaf voor productfotografie en retoucheerwerk

Fotograaf voor productfotografie en retoucheren

Een product duidelijk, eerlijk en aantrekkelijk fotograferen voor een website of advertentie is een veeleisende klus. Het is heel belangrijk dat de kleuren exact worden weergegeven, dat de belichting klopt en dat de verhoudingen van het product overeenkomen. Alle onderdelen moeten goed zichtbaar zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat de foto's een sfeer uitstralen die bij het product en uw doelgroep past.

Retoucheren

Met de juiste fotografie en een goede nabewerking in photoshop kan uw product veel overtuigender in beeld komen. Vaak kan het product enorm verbeteren door retoucheren. Retoucheren bestaat uit een veelvoud aan digitale technieken om uw foto mooier en realistischer te maken. Het gaat verder dan beeldbewerking. Regelmatig worden er zelfs onderdelen weggehaald of (bij)getekend op de foto om deze te verbeteren. Dit moet wel op een bepaalde manier gebeuren zodat het er natuurlijk uitziet. Laat sieraden schitteren, cosmetica producten nog meer glanzen en eten er veel smakelijker uitzien. retoucheren maakt uw product aantrekkelijk. Uw klant zal daardoor sneller overgehaald worden om uw product te kopen.

retoucheren


Ik maak graag mooie productfoto's voor u

Voorafgaande aan de shoot overleg ik met u om te zorgen dat helder omschreven is welk doel u wilt bereiken en wat voor fotografie daar het beste bij past. Productfoto's voor een website moeten bijvoorbeeld aan andere voorwaarden voldoen dan een sfeerfoto van uw assortiment.
Omdat ik ook artistieke foto's maak ben ik erin getraind om de beste aspecten van een object naar voren te brengen. Mijn stijl kenmerkt zich door een haarscherpe weergave. Ik vind het erg leuk om deze techniek ook toe te passen voor het maken van productfoto's. Er komt veel kijken bij het zo aantrekkelijk mogelijk fotograferen van producten. Niet alleen de belichting en de fotografie is belangrijk, maar zeker ook de bewerking van de foto. Ik ben gespecialiseerd in een perfecte nabewerking zodat u er zeker van kan zijn dat uw foto's de verkoop van het product zullen bevorderen.

Wilt u uw product in stijl gefotografeerd zien? Of wilt u uw foto's laten retoucheren?
Neem vrijblijvend contact met me op om uw wensen te bespreken.

Sieraden fotografie

Gouden ring met palladium
Gouden ring met praeseoliet
Gouden ring en hanger met barnsteen

Fotografie Els & Nel Agenda

Els & Nel Agenda bovenzijde
Els & Nel Agenda achterkant
Els & Nel Agenda Kaft
Els & Nel Agenda voorkant

Fotografie Juup Notebooks

Juup Notebooks
Juup Notebook violet
Juup Notebook interieur
Juup Notebook Roze

Stillevens - Serie Vanitas

Vanitas 106
Vanitas 101
Vanitas 95
Vanitas 91